Hvad koster hulmursisolering?

Hvis du overvejer at få lavet hulmursisolering på dit hus, er det godt at have et idé om prisniveauet, inden du vælger en autoriseret isolatør. Med et indgående kendskab til priserne, har du bedre mulighed for at finde præcis det firma, som matcher din behov til pris, erfaring og kompetencer.

Så spørgsmålet er i første omgang, hvad hulmursisolering koster? Først og fremmest vil prisen afhænge af husets størrelse, i og med man typisk betaler en pris pr. m2. Samtidig har husets alder en væsentlig betydning.

Så det er svært at give et overordnet bud på, hvad hulmursisolering koster, men det ligger på ca. 150 – 160 kr. pr. m2. Hvis du har det som udgangspunkt, vil du lettere kunne fravælge de firmaer, der ligger væsentlig over det prisniveau.

Medmindre at de har specielle kvalifikationer, eller at årsagen ligger i et ældre hus. For ovenstående er med udgangspunkt i, at huset ikke er over 50 år gammelt og rummer 75 m2 hulmur.

Gode priser på hulmursisolering

Ønsker du at få gode priser på hulmursisolering, er der dog kun en vej frem og det er at få fat i en lang række tilbud. Ved at indhente tilbud fra flere af de firmaer, har du bedre mulighed for at vurdere dine muligheder og udvælge den bedste til opgaven.

Samtidig er det altid en god idé at sætte sig ind i virksomhedens omdømme og kvalifikationer. Det kan du få et indtryk af, ved at søge på internettet og læse om dem, på deres hjemmeside. Du vil derved få et bedre indblik i hver enkel virksomhed og have bedre forudsætninger, for at vælge den bedste kandidat.

Kort sagt, desto mere research du laver, desto bedre er din chancer for at få lavet hulmursisolering i høj kvalitet.

Der er generelt en høj standard på markedet, så du skal ikke være bange for at du ikke får lavet ordentlig hulmursisolering. Der vil bare altid være forskel på kvalitetsniveauet.

Et andet råd til at få gode priser på hulmursisolering, er ved at forhandle med hvert enkelt firma. På den måde, kan det være de kan forbedre deres første tilbud. Specielt hvis de er klar over, at de er konkurrence med andre, om at blive valgt.

Om Claus Mikkelsen

Claus er selvstændig i isoleringsbranchen med mange års erfaring. Han skriver om emner inden for isolering.

,

Kommentar er lukket